Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 19,97 RON

Aparatul de masura M830B este ideal pentru masurari electrice si electronice datorita performantelor bune, a ergonomiei si fiabilitatii.Are dimensiuni mici, putand fi usor purtat in geanta.NOTA: Produsul este certificat conform normelor Comunitatii Europene in vigoare, prezinta marcaj CE si este fabricat conform standardelor ISO-9001:2000.


Ofertele au fost verificate in data de 17-07-2015, ora 07:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic, asadar analizeaza aceste oferte pentru Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Eil Multimetru Digital M-830B - aparat de masura electronic sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter