2 forme pentru coltunasi "fluture + floare"

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 49,90 RON

Surprindeti-va invitatii cu deliciosi coltunasi dulci sau sarati, in forma de floare si fluture! Cu mere, fructe de padure, ciocolata, branza, ciuperci... totul este posibil!Etapele sunt foarte usoare: decupati aluatul, il asezati in forma, umpleti cu ce doriti, inchideti forma si apoi scoateti coltunasul din ea pentru a-l gati! Acum va puteti desfata intreaga familie!


Ofertele au fost verificate in data de 24-03-2014, ora 18:57
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare", va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare", asadar analizeaza aceste oferte pentru 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru 2 forme pentru coltunasi "fluture + floare" sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter