breloc anti-pierdere

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 39,00 RON

Breloc anti-pierdere  Brelocul este compus din 2 dispozitive : - Dispozitivul Transmiter, ce se ataseaza la chei, telefon, portofel, sau chiar animalului de companie, ce va avertizeaza in caz de pierdere, furt sau pur si simplu va ajuta sa-l gasiti.- Dispozitivul Receiver, care ramane la utilizator, dispozitiv ce primeste semnal de la transmiter, indicandu-va locatia acestuia prin sunete si vibratii.   Are functie de gasire (S-On) sau anti-pierdere(N-On).   Functia anti-pierdere functioneaza pe baza de departare fata de transmiter, avertizandu-va sonor si prin vibratii atunci cand transmiterul se departeaza de receiver.   Transmiterul foloseste o baterie CR2032 (inclusa in pachet)   Receiverul foloseste o baterie tip AAA(neinclusa in pachet)


Produsul a fost adaugat in data de 23-12-2010
Ofertele au fost verificate in data de 01-10-2012, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul breloc anti-pierdere, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi breloc anti-pierdere pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici breloc anti-pierdere pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri breloc anti-pierdere sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze breloc anti-pierdere care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii breloc anti-pierdere, asadar analizeaza aceste oferte pentru breloc anti-pierdere cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru breloc anti-pierdere sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru breloc anti-pierdere

Breloccualarmaantipierdere
Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter