Viper 350 RESPONDER

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
7 preturi de la 620,00 RON pana la 1.060,00 RON

Telecomandă Responder pe două căi cu 4 butoane Telecomandă cu 4 butoane Canale de recepţie: 6 Tehnologie de recepţie: Responder (FM) pe 2 căi Cod săritor Clone-Safe cu 18 mii de miliarde de coduri Antenă pentru mărirea razei acţiune a sistemului Reiniţializare rapidă logică™ Clipirea luminilor nchidere centralizată Procedură de nvăţare Impuls simplu /dublu la descuiere ncuiere activă / pasivă Mod silenţios Programare cu PC / Bitwriter™ Recunoaşterea proprietarului ESP™ Mod panică Releu de ntrerupere a starterului FailSafe Cod săritor™ activat / dezactivat Plafonieră controlată de contact activată / dezactivată LED indicator de stare Armare cu mai multe nivele de securitate Indentificare zonei afectate setată din telecomandă Senzor de şoc Stinger DoubleGuard Sirenă Revenger cu şase tonuri şi confirmare sonoră redusă Warn Away Armare activă / pasivă Confirmări sonore activate / dezactivate Armare pasivă forţată activată / dezactivată Imobilizarea automată a motorului activată / dezactivată Ieşire selectabilă a sirenei / a claxonului Circuitul de prevenire a alarmelor false (NPC™) activat / dezactivat Avertizare la declanşare uşii; activată / dezactivată Ştergerea telecomenzilor ncuiere confort Impuls dublu la ncuiere Ieşire lumini constantă /clipire Dezarmare sistem original Datorită permanentei dezvoltări a produselor, aceste funcţii se pot modifica n orice moment fără o notificare prealabilă.n funcţie de gradul de echipare al autovehiculului accesarea anumitor funcţii ar putea necesita module suplimentare.


Produsul a fost adaugat in data de 17-09-2009
Ofertele au fost verificate in data de 28-03-2015, ora 07:59
Afisare oferte
General
Tip: Alarme auto

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Viper 350 RESPONDER pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Viper 350 RESPONDER pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Viper 350 RESPONDER sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Viper 350 RESPONDER care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Viper 350 RESPONDER, asadar analizeaza aceste oferte pentru Viper 350 RESPONDER cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Viper 350 RESPONDER sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Cautari similare pentru Viper 350 RESPONDER

Viper 350
Ghid de cumparaturi
Guide Google a lansat tableta Nexus 7

Google a lansat pe 27 iunie 2012 propria tableta. Nexus 7 are la baza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si va avea, se pare, pretul de pornire fixat la 199 de dolari pentru versiunea cu capacitatea de stocare de 8GB si de 249 de dolari in cazul celei de 16GB.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter