Btc Glass Design Separator nivele cocktail

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 51,00 RON

Cu stratificatorul nivelelor lichidelor, oricine poate crea un cocktail cu straturi perfecte, asemeni unui profesionist! Acest produs controleaza viteza de curgere a lichidului, pentru a preveni amestecarea bauturilor cu densitati diferite. Astfel, nu veti mai fi nevoiti sa asteptati pana cand mixul de lichide se va aseza corespunzator. Rezultatul obtinut va fi un minunat cocktail cu straturi asemeni unui curcubeu. Produsul vine insotit de instructiuni detaliate, oferind inclusiv o clasificare a lichidelor in functie de densitati. Atentie! Paharul nu este inclus in pret.


Ofertele au fost verificate in data de 05-03-2014, ora 18:56
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Btc Glass Design Separator nivele cocktail, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Btc Glass Design Separator nivele cocktail pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Btc Glass Design Separator nivele cocktail pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Btc Glass Design Separator nivele cocktail sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Btc Glass Design Separator nivele cocktail care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Btc Glass Design Separator nivele cocktail, asadar analizeaza aceste oferte pentru Btc Glass Design Separator nivele cocktail cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Btc Glass Design Separator nivele cocktail sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide iPhone 4S - fata in fata cu concurenta!

iPhone 4S vine la pachet cu un procesor mult mai rapid, o camera foto-video mai avansata ca si tehnologie fata de cea anterioara. Totodata, veti beneficia de ajutorul unui asistent virtual mult mai inteligent. Ecranul vine cu o diagonala de 3.5 inch cu display-ul Retina de 960 x 640 pixeli. Imaginile sunt deosebit de clare iar culorile se apropie foarte mult de realitatea vazuta cu ochiul liber.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter