Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml

Rating: RatingRatingRatingRatingRating | 0 review-uri
Pret 29,00 RON

solutie de lipit oglinzi retrovizoare adeziv structural universal, ideal pentru lipirea metal pe sticla, rezistenta buna la medii cu umiditate ridicata. timp de fixare 1 minut, temperatura intre -55 -120grade celsius. Aplicatii: lipit oglinzi retrovizoare  LOCTITE 319 0.5ml


Ofertele au fost verificate in data de 25-06-2014, ora 08:00
Afisare oferte
Momentan nu dispunem de specificatii tehnice pentru produsul Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml, va rugam reveniti.

    Nu exista nici un comentariu pentru acest produs.

Gaseste cele mai mici preturi Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml pe Smartbuy.ro, oferite de sute de magazine online din intreaga tara. Cum informatia inseamna putere, pentru a afla cat mai multe detalii despre acest produs, poti consulta caracteristici Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml pentru a putea face o comparatie corecta cu alt produs asemanator. Pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, iti oferim posibilitatea de a citi pareri Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml sau, de ce nu, ne poti trimite chiar tu propria parere despre produsul respectiv. Conturarea deciziei tale se continua prin vizualizarea de poze Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml care te vor ajuta sa te hotarasti. Nu uita ca exista o foarte mare posibilitate sa gasesti reduceri, oferte speciale ori promotii Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml, asadar analizeaza aceste oferte pentru Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml cat mai atent pentru a face cumparaturi Smart! Preturile pentru Loctite Solutie de lipit oglinzi retrovizoare 319 0.5ml sunt oferite de catre magazinele online partenere si, daca observati neconcordante intre preturile prezentate pe Smartbuy si cele prezentate in paginile magazinelor, va rugam sa ne anuntati!

Evolutie Pret

Ghid de cumparaturi
Guide Dacia Logan 2, Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway! 3 in 1 by Dacia la Salonul Auto de la Paris

3 in 1 by DACIA! Dacia a facut o impresie buna la Salonul Auto de la Paris unde a prezentat cele 3 noi generatii de masini Dacia: Logan 2, Sandero si Sandero Stepway. Dacia Logan si Dacia Sandero se bucura in noile versiuni de propulsorul pe benzina Tce de 0.9 litri ce dezvolta 90 de cai putere. Consumul de combustibil este mai redus si, se pare, nivelul emisiilor de gaze poluante este mult mai redus. Sandero Stepway preia de la Dacia Lodgy sistemul de navigatie Media Nav ce are ecran touchscreen de 7”, asistenta la parcarea cu spatele si limitator de viteza.
Vizualizari recente
Mai multe
Inscriere la newsletter